Foto’s toevoegen bij uw bedrijfspresentatie

Het is zeer van belang te zorgen voor goed fotomateriaal, zodat uw bedrijfspresentatie optimaal uitkomt. Op deze pagina beschrijven we hoe foto’s kunnen worden toegevoegd, en waarop hierbij dient te worden gelet.

De hoofdfoto
Het is zeer van belang om een goede hoofdfoto (eerste foto) voor uw bedrijfspesentatie uit te kiezen. De eerste foto wordt getoond in het overzicht met locaties op Vergaderlocaties.nl en zal bepalend zijn voor hoe vaak uw bedrijfspresentatie door geïnteresseerden wordt bekeken. Zorg er dus altijd voor dat deze voorfoto representatief en professioneel is gemaakt, bij voorkeur op een mooie dag (op presentaties waarbij op de eerste foto een stralend blauwe lucht zichtbaar is, wordt beduidend vaker doorgeklikt dan bij grauwere voorfoto’s met relatief weinig kleur). De eerste foto dient, net als alle overige foto’s, in liggend formaat te worden toegevoegd.

Zorg voor meerdere foto’s per thema
Het publicatiesysteem van Vergaderlocaties.nl is erop gericht bedrijfspresentaties samen te stellen aan de hand van het door u aangeleverde fotomateriaal. Bij voldoende goed fotomateriaal is ons systeem in staat een thema aan te maken, waarin de door u geüploade foto’s zo optimaal mogelijk in beeld worden gebracht. Het is dan ook zeer van belang per categorie meerdere goede foto’s aan te leveren.

Tip! – Bespaar niet op de professionaliteit van uw foto’s
Wellicht spreekt dit voor uw locatie voor zich, maar het komt helaas nog veel te vaak voor dat fotomateriaal bij bedrijfspresentaties niet afkomstig zijn van een professionele fotograaf. Goede foto’s zijn een must voor een hoge respons. U wilt uw vergaderlocatie immers zo optimaal mogelijk in beeld brengen.

Meer tips hierover?
Lees het artikel: Waarop moet ik letten bij het plaatsen van foto’s?

Reageren?