In welke volgorde worden vergaderlocaties op de website getoond?

Alle vergaderlocaties op Vergaderlocaties.nl worden op zo objectief mogelijke wijze gepubliceerd. De volgorde waarin uw vergaderlocatie wordt weergegeven (lees: rangorde) wisselt regelmatig, afhankelijk van welke resultatenpagina het betreft. De volgende principes zijn toegepast in de bepaling van de volgorde;

De volgorde voor een specifieke plaats of gemeente
Indien men heeft gezocht op een specifieke plaats of gemeente, dan zullen de vergaderlocaties binnen deze plaats/gemeente worden getoond op basis van het eerdere aantal vertoningen in de betreffende maand. Hierbij geldt als uitgangspunt dat alle vergaderlocaties evenveel getoond worden per maand. Indien uw vergaderlocatie gedurende de maand veel is getoond, dan zal deze iets verder naar achteren schuiven in de zoekresultaten. Het tegenovergestelde is dus eveneens van toepassing; indien uw vergaderlocatie gedurende de maand minder vaak is getoond, dan zal deze juist eerder in de zoekresultaten naar voren komen. Deze volgorde wordt ieder kwartier bijgewerkt. Bijna altijd wanneer wordt gezocht op een specifieke plaats, worden ook locaties in de directe omgeving getoond. De rangorde van dergelijke vergaderlocaties wordt altijd bepaald op basis van de afstand ten opzichte van de plaats/gemeente waarop is gezocht.

De volgorde voor een POI (Point Of Interest)
De volgorde voor een POI, bijvoorbeeld een treinstation of een landstreek (De Veluwe), wordt altijd bepaald op basis van de afstand van de matchende vergaderlocaties ten opzichte van het middelpunt van de POI.

Overige typen pagina’s
Er zijn –naast bovengenoemde pagina’s– nog meerdere paginatypen te onderscheiden. Het reikt te ver om per paginatype tot in detail uiteen te zetten welke volgordebepaling is toegepast. Het betreft echter altijd (een combinatie van) de hierboven beschreven rangordesystemen.

Reageren?