Waar vind ik mijn facturen?

U kunt uw facturen op ieder gewenst moment online inzien, door in te loggen op uw persoonlijke beheeromgeving.
Zodra u bent ingelogd, kunt u doorklikken op het menu-item ‘Mijn facturen’ (zichtbaar rechts bovenin de grijze menubalk). Vanaf deze pagina kunt u uw facturen inzien en downloaden.

Mocht u uw wachtwoord zijn vergeten of niet paraat hebben, dan kunt u eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen via de volgende link:
https://secure.vergaderlocaties.nl/account/forgotten
Uw gebruikersnaam hiervoor is gelijk aan het aan uw account gekoppelde e-mailadres.

Betaalt u per automatische incasso?

Betaalt u per automatische incasso en wilt u uw incassofacturen per e-mail ontvangen?