Hoe haal ik meer uit mijn plaatsing?

Hoe haal ik meer uit mijn plaatsing?

1. Online statistieken
Heeft u gekeken in uw persoonlijke beheeromgeving op https://secure.vergaderlocaties.nl? Hierin vindt u een uitgebreid overzicht van het aantal keer dat uw bedrijfspresentatie is bekeken en vindt u een overzicht van uw aanvragen.

2. Aanbieding plaatsen
Een interessante aanbieding kan de drempel verlagen voor bedrijven om contact met uw vergaderlocatie op te nemen, als zij nog niet eerder bij u zijn geweest. Daarbij verzorgt Vergaderlocaties.nl een uitlichting van alle aanbiedingen op de homepage van Vergaderlocaties.nl en via social media. Dit zal dus veel extra views opleveren van uw bedrijfspresentatie. U kunt aanbiedingen en acties toevoegen via het onderdeel ‘Reducties beheren’ (onder Aanpassingen > Aanbiedingen) in uw persoonlijke beheeromgeving https://secure.vergaderlocaties.nl.

U kunt bijvoorbeeld korting geven op uw zaalhuur en/of vergaderarrangementen. Zodra de aanbieding via deze pagina is verzonden, zal onze redactie deze beoordelen en publiceren bij uw bedrijfspresentatie.

3. Nabellen van een prospect
Belt u de ontvangen prospects ook na? We weten dat de meeste bedrijven het belangrijk vinden om na circa een dag (ook als zij zelf nog geen contact hebben opgenomen) te worden gebeld, om bijvoorbeeld te checken of de informatie goed is binnengekomen en of er wellicht nog vragen zijn. Daarmee heeft u wellicht een streepje voor op een vergaderlocatie die dit niet doet.

4. Professionele foto’s
Professionele foto’s van de verschillende ruimtes in vergaderopstelling, waarbij de tafels gereed zijn voor een zakelijke bijeenkomst (koffiekopjes, kannen etc.) zijn belangrijk voor een goede respons. Dat nodigt doorgaans namelijk meer uit om een aanvraag te sturen. In samenwerking met een geselecteerde partner bieden wij u een zeer gereduceerd tarief voor professionele fotografie (vanaf € 95 excl. BTW).

5. Recensie vragen
U kunt aan boekers van uw vergaderlocatie vragen om een recensie te plaatsen. U vindt het recensieformulier op Vergaderlocaties.nl van uw vergaderlocatie in uw persoonlijke beheeromgeving op bij het onderdeel ‘Recensies’. Positieve beoordelingen kunnen overtuigen bij de afweging om contact met jullie op te nemen. Regelmatig worden diverse beoordelingen uitgezet door onze webredactie via Social Media, waarbij ze uw vergaderlocatie ook zullen ‘mentionen’. Dergelijke activiteiten kunnen ook zorgen voor een interessante extra ‘exposure’.