Waar vind ik de statistieken van mijn vergaderlocatie?

Statistieken inzien van uw vergaderlocatie
U kunt uw statistieken eenvoudig online inzien, via uw persoonlijke beheeromgeving op https://secure.vergaderlocaties.nl

U kunt hierop inloggen met uw gebruikersnaam en het wachtwoord dat u bij aanmelding heeft ontvangen (of later heeft gewijzigd).

Mocht u uw wachtwoord niet meer paraat hebben, dan kunt u deze eenvoudig opnieuw opvragen via de volgende link (https://secure.vergaderlocaties.nl/account/forgotten)

Uw gebruikersnaam hierbij is gelijk aan het e-mailadres dat aan uw account staat gekoppeld.

Dashboard en Prospects
U vindt uw statistieken bij het onderdeel ‘Dashboard’ en ‘Prospects’.

Het ‘Dashboard’ toont het aantal keer dat uw vergaderlocatie is bekeken individueel en in uw regio. U kunt dit selecteren op het afgelopen jaar, half jaar en afgelopen kwartaal. Als de huidige maand nog niet afgelopen is, kunt u de ‘indicatiecurve’ uitzetten voor de meest actuele gegevens.

Bij het onderdeel ‘Prospects’ ziet u een overzicht van uw aanvragen die u per e-mail heeft ontvangen. Daarnaast worden de telefonische kliks hier getoond, van het moment dat bedrijven op uw telefoonnummer in uw bedrijfspresentatie op Vergaderlocaties.nl klikken. Als u klikt op een aanvraag bij het onderdeel Prospects kunt u de details hiervan zien (datum, bedrijfsnaam, etc.)