Waar kan ik inloggen als vergaderlocatie?

Inloggen in uw persoonlijke beheeromgeving kan via de link https://secure.vergaderlocaties.nl

Wachtwoord vergeten?
U kunt eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen via de link https://secure.vergaderlocaties.nl/account/forgotten waar u uw gebruikersnaam kunt invullen. Indien u uw gebruikersnaam niet heeft gewijzigd, dan is dit gelijk aan het e-mailadres van de contactpersoon van de plaatsing dat u heeft ingevuld bij aanmelding. Naar dit e-mailadres wordt na het invullen van uw gebruikersnaam een e-mail gestuurd voor het resetten van het wachtwoord.