Hoe vraag ik een nieuw wachtwoord aan?

Wachtwoord vergeten?
Indien u geen toegang meer heeft tot uw persoonlijke beheeromgeving https://secure.vergaderlocaties.nl, dan kunt u eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen via de link (https://secure.vergaderlocaties.nl/account/forgotten) die u aantreft op de inlog-pagina.

Nieuw wachtwoord aanvragen
Ga naar https://secure.vergaderlocaties.nl/account/forgotten en vul hier uw gebruikersnaam in. Indien u uw gebruikersnaam niet heeft gewijzigd, dan is dit gelijk aan het e-mailadres van de contactpersoon van de plaatsing dat u heeft ingevuld bij aanmelding. Naar dit e-mailadres wordt na het invullen van uw gebruikersnaam een e-mail gestuurd voor het resetten van het wachtwoord.